Home Carti PDF Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica

[PDF] Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica

Coperta Carte Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica

Iti doresti sa citesti cartea Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica publicata de Monitorul oficial? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica

Editura: Monitorul oficial

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Autorii au conceput ghidul legislativ in trei parti, aspectele prezentate fiind insotite de exemple practice. Partea I aduce in discutie necesitatea reformarii sistemului de pensii din tara noastra, realizata in buna masura de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice si cele doua sisteme de pensii private (obligatorii si facultative), respectiv Pilonul I si Pilonul II. De asemenea, se analizeaza detaliat, in functie de modificarile legislative aparute dupa 1 aprilie 2001, situatia luarii in calcul a veniturilor privind acordul global la stabilirea si recalcularea drepturilor de pensie. Partea a II-a se concentreaza pe beneficiile asistentei sociale (indemnizatii, alocatii, ajutoare) si pe cele ale protectiei sociale (somaj).In Partea a III-a se analizeaza rolul si importanta asigurarilor de persoane (in special cele de viata) ca alternativa la sistemul public de pensii, utilitatea reasigurarilor prin cedarea riscurilor, la care se adauga o „radiografie“ a pietei de profil….

Cartea Pensii, prestatii sociale si asigurari. Teorie si practica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.