Home Carti PDF Povestea cea buna

[PDF] Povestea cea buna

Coperta Carte Povestea cea buna

Iti doresti sa citesti cartea Povestea cea buna publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea cea buna

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un fascinant dialog intre un laureat Nobel si o psihoterapeuta despre nevoia umana de a imagina povesti Lucrand de unul singur, scriitorul este singurul responsabil pentru povestea pe care o spune. Pe de alta parte, terapeutul colaboreaza cu pacientul, ajutandu-l sa-si spuna povestea vietii. Ce fel de adevar incearca sa reveleze povestile create de pacient si terapeut: adevarul obiectiv sau cel subiectiv si schimbator al amintirilor explorate si retraite in siguranta oferita de relatia terapeutica?Plecand de la operele unor mari scriitori ca Dostoievski sau Cervantes sau de la importanti psihanalisti precum Freud sau Melanie Klein, dialogul pe care il poarta J. M. Coetzee si Arabella Kurtz ne ofera o intelegere profunda asupra povestilor pe care le spunem despre vietile noastre. J.M. Coetzee este un celebru romancier, eseist, lingvist si traducator, nascut in Africa de Sud. A fost primul autor care a primit de doua ori Booker Prize, iar in 2003 i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Literatura. Arabella Kurtz este specialista in psihologie clinica si practica psihoterapie psihanalitica la Tavistock Clinic. In prezent, este profesor emerit la Universitatea din Leicester….

Cartea Povestea cea buna PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.