Home Carti PDF Povestea lui Hanna Yakub

[PDF] Povestea lui Hanna Yakub

Coperta Carte Povestea lui Hanna Yakub

Iti doresti sa citesti cartea Povestea lui Hanna Yakub publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea lui Hanna Yakub

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O descriere emotionanta a fragilitatii conditiei umane, Povestea lui Hanna Yakub vorbeste, in esenta, despre o tema universala: diversitatea religioasa si toleranta fata de celalalt. In urma razboiului civil din 1860 din Muntii Libanului, mai multi luptatori din comunitatea religioasa a druzilor sunt trimisi in exil, calatorind pe mare spre fortareata Belgrad de la hotarul Imperiului Otoman. Hanna Yakub, un vanzator de oua, e silit sa-si ia identitatea falsa a unui luptator druz si e surghiunit impreuna cu ceilalti insurgenti. Intoarcerea acasa, dupa un indelungat periplu, inseamna pentru el o lupta impotriva unei noi singuratati, alaturi de o sotie si o fiica devenita matura si straina. De data aceasta se confrunta cu un exil interior, mult mai greu de suportat….

Cartea Povestea lui Hanna Yakub PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.