Home Carti PDF Povestea lui Jun Do

[PDF] Povestea lui Jun Do

Coperta Carte Povestea lui Jun Do

Iti doresti sa citesti cartea Povestea lui Jun Do publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea lui Jun Do

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte a aparut la editura Polirom, in colectia BIBLIOTECA POLIROM. Actual. Pak Jun Do are un tata autoritar, director al unui orfelinat in Coreea de Nord. Pe masura ce creste printre orfanii nevoiti sa munceasca pentru supravietuire, Jun Do isi arata loialitatea fata de conducatorii poporului si ascutimea instinctelor. Din postura lui de „cetatean umil al celei mai mari natiuni intre natiuni“, micul ambitios urca in ierarhie; devine soldat, folosit pentru lupta in intunericul tunelelor, apoi un soi de rapitor profesionist, specializat in disparitia japonezilor de pe plaje; inclinatia lui spre limbi straine il propulseaza spre meseria de transmisionist, cu misiunea de a intercepta mesajele americanilor. Trece prin tot felul de momente atroce si vede lucruri terifiante. Cu vremea, scopul supravietuirii e lasat in urma si tanarul Jun Do ajunge pe taramul detestat, America, cu o misiune de care atarna viitorul sau: va urma fie un drum luminos, alaturi de elita maretului stat, fie disparitia intr-o mina din care nimeni nu s-a mai intors….

Cartea Povestea lui Jun Do PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.