Home Carti PDF Povesti ale comorilor din Bucuresti

[PDF] Povesti ale comorilor din Bucuresti

Coperta Carte Povesti ale comorilor din Bucuresti

Iti doresti sa citesti cartea Povesti ale comorilor din Bucuresti publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povesti ale comorilor din Bucuresti

Editura: Vremea

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Planeta Bucuresti a editurii Vremea. Exista bucuresteni iubitori de frumos. Exista bucuresteni care isi iubesc concetatenii atat de mult, incat dupa ce au adunat comori de arta intreaga viata, cu truda, cu sacrificii, cu bucurie, simt nevoia sa le impartaseasca si sa aduca lumina in sufletele celor din jurul lor. Cu acestia a vorbit Victoria Dragu Dimitriu, pe acestia i-a vizitat in casele lor, povestile lor si ale comorilor lor le-a adunat in paginile acestei carti. O incursiune fascinanta in istoria unui oras, a caselor lui, in profunzimile unei societati, ale unei mentalitati. O carte care nu se poate lasa din mana. Ultimele pagini ale cartii infatiseaza, pe suport de hartie speciala, fotografii de epoca. Victoria Dragu Dimitriu a fost realizator la Redactia Culturala a Radiodifuziunii Romane. A semnat emisiunile Atlas Cultural, Eminesciana, Bucuresti, istorii scrise si nescrise, Arhipelagul Bucuresti. A publicat volume de poezie si romane. Din 2004 incoace, publica o serie de lucrari inchinate Bucurestilor, volume de convorbiri cu locuitori ai Capitalei, care arunca o lumina neasteptata asupra unor detalii pitoresti, savuroase si adeseori importante ale istoriei urbei. Seria s-a bucurat de un succes binemeritat….

Cartea Povesti ale comorilor din Bucuresti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.