Home Carti PDF Povestiri cu Pat Hobby

[PDF] Povestiri cu Pat Hobby

Coperta Carte Povestiri cu Pat Hobby

Iti doresti sa citesti cartea Povestiri cu Pat Hobby publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestiri cu Pat Hobby

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul Povestiri cu Pat Hobby recompune inceputurile cinematografului american, inainte sa devina o industrie. Cele saptesprezece Povestiri cu Pat Hobby sunt inspirate din propriile experiente ale F. Scott Fitzgerald, de pe vremea cand lucra pentru Universal Studios. Pat Hobby, scenarist la Hollywood, traieste intr-o saracie lucie, in ciuda succesului pe care l-a avut in epoca filmului mut. Viata i se reduce la alcool, cinism si o continua preumblare in preajma studiourilor. Majoritatea povestilor il descopera falit, mai tot timpul implicat in marunte intrigi financiare sau avand legatura cu mult dorita aparitie pe genericele filmelor. Ineditele intamplari descrise in acest volum sunt pline de umor si de nostalgie fata de inceputurile cinematografului american, inainte sa devina o industrie, cum sustine, cu amaraciune, protagonistul….

Cartea Povestiri cu Pat Hobby PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.