Home Carti PDF Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite

[PDF] Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite

Coperta Carte Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite

Iti doresti sa citesti cartea Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Succesul in psihoterapie depinde de o relatie bazata pe caldura, empatie si acceptare.“- Irvin D. Yalom„Publicarea pentru prima data in cultura romana a unui volum cu prezentari de cazuri inedite scrise de reprezentanti ai unor orientari diferite exprima preocuparea Editurii Trei de a sustine continuu si energic dezvoltarea psihoterapiei autohtone. Imbucuratoare mi se pare disponibilitatea liderilor unor scoli de psihoterapie, care trec drept ireductibil opuse, de a coexista pasnic intre copertile aceleiasi carti, fara ca ecourile acerbelor dispute internationale sa fie deranjant prezente. Mi se pare un gest de normalitate, in conditiile in care toate psihoterapiile au un scop comun (acordarea de ajutor psihic), diferite fiind doar metodele, iar piata de psihoterapie din Romania fiind, poate pentru cateva decenii de acum inainte, inca putin acoperita. Invitatiile de colaborare le-am adresat celor mai reprezentativi psihoterapeuti ai momentului – lideri de scoala, formatori si supervizori, dar si candidati promitatori, toti apartinand asociatiilor si societatilor de psihoterapie recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania“ – Vasile Dem. Zamfirescu Cuprins: Cuvant inainte AUGUSTIN CAMBOSIEIoana sau narcisismul unei depresii ION DAFINOIUCorpul tau stie DANIEL DAVIDCazul Chucky — papusa agresiva LIANA DONToba feminina de tinichea ALFRED DUMITRESCUVulcanul NICOLETA GHEORGHEAschia din picior VLAD MIHAI GRIGORESCUPot fi IRINA HOLDEVICIDe la ganduri negre la speranta GABRIELA HUMCand un inceput poate fi o continuare MIHAELA MINULESCUPuterea Anei IOLANDA MITROFANPrin fereastra intredeschisa —flash-uri dintr-un parcurs terapeutic unificator BRINDUSA ORASANUNeindemanarea FLORENTINA PALADA4 ore MARA PRICEPUTUDrumul de la calvar la eliberare SIMONA REGHINTOVSCHIDumnezeu mi-a dat-o in locul mamei!IRENA TALABANMicul print asiatic DIANA VASILECe gasesti atunci cand pierzi RADU VULCUMaria VASILE DEM. ZAMFIRESCUSunteti evreu?…

Cartea Povestiri de psihoterapie romaneasca. 19 cazuri inedite PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.