Home Carti PDF Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari

[PDF] Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari

Coperta Carte Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari

Iti doresti sa citesti cartea Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ati trecut vreodata de o mare provocare cu senzatia imediata ca vreti sa incercati din nou? Poate dupa un interviu de angajare, un spectacol sau o conversatie dificila? Uneori, tocmai momentele care ne cer sa fim noi insine, sa fim stapani pe situatie, ne fac sa ne simtim falsi sau neputinciosi. Se intampla prea des sa abordam cele mai mari obstacole ale vietii cu groaza, sa le strabatem cu anxietate si sa le depasim cu regret. Cu ajutorul puterii personale putem ajunge la „prezenta”, starea in care nu ne mai facem griji despre impresia pe care o lasam celorlalti si prin care ne schimbam impresia pe care ne-o lasam noua insine. Dupa cum dezvaluie Amy Cuddy in Prezenta, nu e nevoie sa ne imbarcam intr-o mare calatorie spirituala sau sa trecem printr-o transformare launtrica pentru a stapani puterea prezentei. Trebuie doar sa ne imboldim, clipa dupa clipa, facand modificari marunte in limbajul nostru corporal, in comportament si in perspectiva pe care o avem asupra lumii, in viata de zi cu zi. Amy Cuddy a captivat zeci de milioane de spectatori din lumea intreaga cu discursul ei TED despre „postúrile puternice”. Acum prezinta datele stiintifice uimitoare din spatele efectelor fascinante ale corpului asupra mintii si ne invata cum sa folosim tehnici simple pentru a ne elibera de teama in momentele de mare presiune, pentru a actiona la maxima capacitate, pentru a stabili legaturi cu ceilalti si, nu in ultimul rand, pentru a le da si lor puterea de a face acelasi lucru. Argumentata excelent cu studii, pasionala si accesibila, Prezenta este plina de povestile unor oameni care au invatat sa infloreasca in momentele stresante, care odinioara ii ingrozeau. Fiecare cititor va invata cum sa faca fata celor mai mari provocari cu incredere, nu cu frica, si sa le incheie cu satisfactie, nu cu regret. Prezenta este exact genul de carte despre stiinta comportamentului de care are nevoie lumea. Robert Cialdini, autorul cartii Marile detalii O lectura captivanta si fermecatoare despr…

Cartea Prezenta. Gaseste-ti echilibrul intre corp si minte in fata marilor provocari PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.