Home Carti PDF Printesa si profetul

[PDF] Printesa si profetul

Coperta Carte Printesa si profetul

Iti doresti sa citesti cartea Printesa si profetul publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Printesa si profetul

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Roman despre societatea de azi, Printesa si profetul este o pledoarie pentru implicarea noastra in viata cetatii. Schimbarea in bine e posibila, dar numai daca fiecare este cu adevarat dispus sa dea o mana de ajutor.“ Lire in India, la Bombay, se intalnesc cersetori, mistici, prostituate, oameni de stiinta, escroci, corporatisti… intr-o lume globalizata, impartita intre invingatori si invinsi si analizata fara incetare de sociologi si economisti, Shafique Keshavjee a scris un roman incisiv despre globalizare. Saracia, violenta si imoralitatea sunt puse fata in fata cu bogatia, blandetea si bunatatea. Scriitorul care a publicat Regele, inteleptul si bufonul spune acum o poveste trista, al carei deznodamant depinde insa de fiecare dintre noi. „Un singur tip de intrebari se regaseste in aceasta povestire: cum se face ca, in ciuda experientei dobandite timp de secole, lumea noastra ramane atat de inumana, de nedreapta si de inrobitoare si de ce, in ciuda atator cuceriri ale cunoasterii si genialitatii, la fiecare sapte minunate un copil sub zece ani moare in continuare de foame? De ce mai mult de 800 de milioane de fiinte umane ca voi si ca mine sufera in permanenta de subnutritie si zac in cocioabe? De ce, la Sud, ca si la Nord, nevoia de hrana si/sau de sens continua sa cufunde in moarte atatia barbati si femei, copii si batrani, cersetori si milionari?“ Shafique Keshavjee, Printesa si profetul…

Cartea Printesa si profetul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.