Home Carti PDF Printese increzatoare. Povesti bilingve

[PDF] Printese increzatoare. Povesti bilingve

Coperta Carte Printese increzatoare. Povesti bilingve

Iti doresti sa citesti cartea Printese increzatoare. Povesti bilingve publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Printese increzatoare. Povesti bilingve

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Disney English a editurii Litera. Lumea povestilor e plina de invataminte!In fiecare carte vei gasi trei povesti bilingve, urmate de exercitii care te vor ajuta sa-ti fixezi cunostintele de limba engleza dobandite. Iar intamplarile prin care trec Alba-ca-Zapada, Ariel, Cenusareasa, Aurora sau Belle te vor invata sa ai incredere in tine, sa-ti ajuti prietenii, sa fii curajos si istet. Daca ti se intampla vreodata sa te simti descurajat, aminteste-ti de povestile printeselor. Si nu uita ca succesul vine la cei harnici, curajosi si increzatori!In aceeasi serie:- Printese curajoase- Printese prietenoase- Printese istete…

Cartea Printese increzatoare. Povesti bilingve PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.