Home Carti PDF Privilegiatii

[PDF] Privilegiatii

Coperta Carte Privilegiatii

Iti doresti sa citesti cartea Privilegiatii publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Privilegiatii

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Adam si Cynthia Morey sunt cuplul perfect. Inteligenti, fermecatori, frivoli, traiesc clipa, fara ca nimic sa le stea in cale. Au putin peste douazeci de ani, si casatoria li se pare ocazia perfecta pentru a rupe legaturile cu parintii. Adam este un baiat atragator, Cynthia este frumoasa si vanitoasa. Sase ani mai tarziu, locuiesc intr-un cartier de lux din Manhattan si au devenit cuplul tipic de aspiranti la un statut social la care multi doar viseaza. El lucreaza in domeniul investitiilor de capital de dimineata pana seara, este favoritul sefului (pe care il dispretuieste) si a inceput sa castige o multime de bani, nu intotdeauna in mod legal. Ea sta acasa cu copiii, iar efortul de a petrece aceleasi zile repetitive ce par sa nu se mai sfarseasca a ajuns sa o oboseasca. Cei doi au o singura mare ambitie: sa devina si mai bogati, sa ajunga, prin orice mijloace, la o pozitie sociala si mai inalta. Si norocul este de partea lor: intr-o buna zi Cynthia si Adam castiga o suma uriasa de bani… Copiii, la randul lor, invata sa profite de tot ce-i inconjoara: daca au probleme, stiu ca vor reusi intotdeauna sa scape, ca toti bogatii din lume. Privilegiatii este odiseea unui cuplu atins de noroc, schimbat de timp si calauzit, mai presus de toate, de o dragoste nemarginita. Lirica, provocatoare si stralucit scrisa, cartea este o meditatie de actualitate despre familie, avere si despre vremurile in care traim.„Dee este fermecator, expresiv, sensibil si, de multe ori, extrem de amuzant… un scriitor plin de eleganta, vitalitate si complexitate.“ – The New York Times Book Review„Sclipitor… Jonathan Dee este un portretist remarcabil, are talentul deosebit de a prezenta cu profunda empatie punctele de vedere ale personajelor sale.“ – The Washington Post…

Cartea Privilegiatii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.