Home Carti PDF Prizonierii Crinului Alb

[PDF] Prizonierii Crinului Alb

Coperta Carte Prizonierii Crinului Alb

Iti doresti sa citesti cartea Prizonierii Crinului Alb publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Prizonierii Crinului Alb

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un ziarist columbian care traieste la Paris si a vrut intotdeauna sa scrie; un filolog neamt ce calatoreste pe urmele scriitorului sau preferat in cautare de aventuri inedite; un peruvian, profesor de literatura latino-americana la Universitatea din Austin, Texas, care viseaza sa fie unul dintre marii scriitori ai Americii de Sud si este gata de orice pentru a se face recunoscut – iata cele trei personaje care se regeasesc in China, prinsi intr-o tenebroasa afacere de spionaj. Toti trei pretind a fi ceva ce nu sunt si fiecare isi urmareste scopul, fara a sti insa ca acest obiectiv este tocmai ceea ce au ei in comun: cautarea unui manuscris fondator pentru doctrina secreta a Boxerilor, care-si continua inca activitatea in clandestinitate. Aventurile pline de umor ale acestor personaje subintind un roman ironic si cald despre aparenta si destin, un roman ce se citeste cu placere si a carui voce dainuie mai apoi in mintea cititorului….

Cartea Prizonierii Crinului Alb PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.