Home Carti PDF Privind in soare

[PDF] Privind in soare

Coperta Carte Privind in soare

Iti doresti sa citesti cartea Privind in soare publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Privind in soare

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Infiorator de proasta, ii strigase Michael. Daca sunt infiorator de proasta, nici tu nu ai fost asa de destept ca te-ai casatorit cu mine. Asta ar fi trebuit sa-i raspunda. Sau, mai degraba, da, sunt infiorator de proasta, daca te-am suportat atata vreme. Cu toate ca nu fusese chiar asa de rau – doamna Lester o patise mult mai groaznic. […]De barbati trebuie sa-ti fie mila; sa-ti fie mila de ei si sa-i parasesti. Femeile au fost educate sa creada ca barbatii sunt raspunsul. Ei bine, nu sunt. Nu sunt nici macar o simpla intrebare.“Cartea Privind in soare face parte din colectia Babel a editurii Nemira si reprezinta o demonstratie navalnica de imaginatie, plina de spirit si desavarsita gratie despre imperiul naivitatii.„Nu am o latura sentimentala. Sentimentalismul imi inspira suspiciune. Din experienta mea, sentimentalismul si cruzimea merg mana in mana.“ – Julian Barnes Autorul a creat un univers unic, un mod de a privi viata, intrebarile, raspunsurile, sexul si lipsa sexului, ceea ce reprezinta emblema oricarui maestru al stilului. Privind in soare este o adevarata calatorie in intimitatea metaforei cochet ascunse intr-un suflet de femeie….

Cartea Privind in soare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.