Home Carti PDF Psihologia mecanismelor cognitive

[PDF] Psihologia mecanismelor cognitive

Coperta Carte Psihologia mecanismelor cognitive

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia mecanismelor cognitive publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia mecanismelor cognitive

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „La un moment dat se creeaza chiar impresia ca psihologia este un fel de Turn Babel, in care nimeni nu se mai intelege cu nimeni, ce afirma unii find contestat de altii. Impresia este de suprafata. Chiar daca lucrurile stau asa, ele evidentiaza faptul ca psihologia este o stiinta vie, intr-o continua miscare, contradictiile din interiorul ei conducand la progres. Trebuie sa spunem, ca de cele mai multe ori, pentru a semnifica si mai pregnant complexitatea psihologiei, indoielile ei, nevoia de certitudine, am accentuat si mai mult, am dramatizat chiar contradictiile existente cu intentia sublinierii problemelor deschise, a schitarii unor posibile solutii“ – Mielu Zlate Cuprins: Mecanismele psihice informational-operationale de prelucrare primara a informatiilor; Senzatia. Mecanism psihic de captare, inregistrare si prelucrare precoce a informatiilor; Perceptia. Mecanism psihic de prelucrare profunda a informatiilor; Reprezentarea. Mecanism psihic de reexprimare a informatiilor; Mecanismele psihice de prelucrare secundara a informatiilor; Gandirea. Mecanism psihic intelectual, de prelucrare logica, rationala a informatiilor; Memoria. Mecanism psihic de encodare, stocare si recuperare a informatiilor; Imaginatia. Mecanism psihic de combinare si recombinare a informatiilor….

Cartea Psihologia mecanismelor cognitive PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.