Home Carti PDF Psihologia persuasiunii – totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si...

[PDF] Psihologia persuasiunii – totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua)

Coperta Carte Psihologia persuasiunii - totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua)

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia persuasiunii – totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua) publicata de Busine$$ Tech? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 38.99 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Psihologia persuasiunii – totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua)

Informatii utile despre Psihologia persuasiunii – totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua)

Editura: Busine$$ Tech

Pret Vechi: 59.9 lei

Pret Nou: 38.99 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Psihologia persuasiunii si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme. Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu. Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui „da”, cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui „nu” si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata. Doctorul in filozofie Robert B. Cialdini sustine cursuri universitare si post-universitare despre persuasiune si influenta sociala la University of North Carolina si Columbia Univeristy. El este in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University….