Home Carti PDF Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict

[PDF] Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict

Coperta Carte Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Autorul abordeaza, in acest volum foarte bine structurat, problematica vasta a relatiilor de competitie si conflict dintre oameni, selectand si sintetizand, cu mare acuratete, informatii dintr-o vasta literatura de specialitate, dar, mai important, elaborandu-si totodata propriul model explicativ-interpretativ. Marius Milcu nu se limiteaza doar la prezentarea in sine a celor doua tipuri de relatii interpersonale, competitia si conflictul, ci ofera o analiza complexa a modului in care se trece de la competitie la conflict. Cuprins: Conflictul – imbold al dezvoltarii sociale sau cosmar al relatiilor interumane?;Relatiile interpersonale; Obiectivele, ipotezele si metodele cercetarii; Prezentarea si interpretarea rezultatelor….

Cartea Psihologia relatiilor interpersonale. Competitie si conflict PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.