Home Carti PDF Psihologia utilizarii noilor tehnologii

[PDF] Psihologia utilizarii noilor tehnologii

Coperta Carte Psihologia utilizarii noilor tehnologii

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia utilizarii noilor tehnologii publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia utilizarii noilor tehnologii

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Din cuprins: Paradoxul utilizarii noilor tehnologii; De la novice la expert; Modele de organizare a cunostintelor; Modelarea mentala a sistemelor complexe; Cunoasterea: un proces distribuit; Facilitarea dezvoltarii modelului mental Lucrarea isi propune o analiza a psihologiei invatarii, tinand cont de esalonarea structurilor firesti pe care le aplica fiinta umana in procesul invatarii, dar si de ultimele achizitii tehnologice. Avand in vedere „permanentele“ invatarii (etapele pe care le parcurge oricand, orice om atunci cand asimileaza ceva), interactiunea noilor gadget-uri tehnologice (ajutorul pe care-l aduc, in ce masura inlocuiesc, si daca inlocuiesc, activitatea umana), etapizarea secventelor de insusire a unor deprinderi, dar si explicatiile de tip cauza – efect, volumul Anei Maria Marhan prezinta, fluent si documentat, un continut care vizeaza ultimele concluzii ale cercetarii in domeniu. Respectand exigentele academice, lucrarea se adreseaza in egala masura si profanilor care se pot initia in acest domeniu multumita expunerii coerente si clare….

Cartea Psihologia utilizarii noilor tehnologii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.