Home Carti PDF Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale

[PDF] Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale

Coperta Carte Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale

Iti doresti sa citesti cartea Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Psihosociologia este un domeniu care are o contributie esentiala in studiul comunicarii persuasive si in construirea mesajelor publicitare. Volumul isi propune sa-i familiarizeze pe studenti cu principalele teorii psihosociologice clasice si moderne ce au aplicabilitate directa in publicitate, precum si sa dezvolte abilitatile de lucru cu aceste teorii pentru crearea unor mesaje, campanii sau strategii publicitare. Numeroase imagini si exemple elocvente din domeniul advertisingului ilustreaza notiunile teoretice, facilitand insusirea acestora si oferind celor interesati baza practica necesara. Informatiile de ultima ora prezentate sunt utile si specialistilor in stiintele socioumane si in stiintele comunicarii, contribuind la o mai buna intelegere a influentei mass-mediei asupra societatii si, in consecinta, la elaborarea unor mesaje publicitare mai eficiente. Cuprins: Precizari terminologice; Cultura si publicitate; Mesajele textuale in publicitate; Mesajele iconice; Umorul: acceptarea versus respingerea lui; Critica publicitatii; Scurt istoric al psihosociologiei publicitatii; Fenomene si procese psihosociale; Perceptie, cultura, societate; Iluziile si potentialul lor publicitar; Memoria; Intelegerea mesajului; Pozitionarea din perspectiva psihosociologica; Emotiile in publicitate; Schimbarea atitudinilor; Persuasiunea….

Cartea Psihosociologia publicitatii. Despre reclamele vizuale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.