Home Carti PDF Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta

[PDF] Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta

Coperta Carte Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta

Iti doresti sa citesti cartea Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ne apropiem cu pasi tot mai repezi de descoperirea izvorului tineretii vesnice – sustine cu tarie Suzanne Somers. Dar care sa fie drumul sigur catre o batranete frumoasa, plina de vigoare? Cum sa traim o viata indelungata lipsiti de boli, cu o gandire limpede, cu un trup neimpovarat de betesuguri?Autoarea pledeaza in favoarea ideii ca rein-toarcerea la sanatatea si energia din cei mai rodnici ani ai nostri este posibila. Detasandu-se de preceptele conventionale, ne ofera o serie intreaga de „vesti bune“ provenite din domeniul medicinei anti-aging. Vom afla despre o larga paleta de proceduri si terapii revolutionare, de ultima ora: despre felul cum, in curand, roboti minusculi vor putea fi introdusi in corp, unde vor lucra pentru anihilarea unor boli cumplite; despre celulele stem proprii pacientului, ce vor reconstrui tesuturile deteriorate; despre beneficiile substitu-tiei hormonale bioidentice; despre cum remediul cancerului ar putea consta in injectarea de globule albe umane rezistente la temuta maladie; despre un supliment capabil sa actioneze pentru a preveni bolile varstei, a reda vederea sau auzul, ori despre plasturii care ne intineresc. Iar revelatiile nu se opresc aici…Vedeta de televiziune, actrita si cantareata – insa totodata supravietuitoare a unui cancer –, Suzanne Somers si-a consolidat renumele prin scrierea a numeroase carti pe teme privind sanatatea. Gratie celebritatii sale, a avut acces la o pleiada de medici straluciti, iar acestia au indrumat-o catre cele mai noi descoperiri din domeniile lor de activitate. Actionand ca un detectiv curios, dar avizat, si sustinand fervent tehnologiile de ultima generatie, autoarea intervieveaza aici oameni de stiinta, doctori si alti specialisti, practicanti ai medicinei progresiste. Nu uita sa ne vorbeasca despre importanta unei nutritii organice, a vitaminelor si suplimentelor, a exercitiilor fizice si a reducerii stresului, inserand si un program avansat anti-aging, cu enumerarea remediilor concrete pentru c…

Cartea Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.