Home Carti PDF Revista Legal Point nr. 1/2017

[PDF] Revista Legal Point nr. 1/2017

Coperta Carte Revista Legal Point nr. 1/2017

Iti doresti sa citesti cartea Revista Legal Point nr. 1/2017 publicata de Universul Juridic? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Revista Legal Point nr. 1/2017

Editura: Universul Juridic

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Legal Point” este o revista quality, un produs al Editurii Universul Juridic, cu aparitie bianuala. „Legal Point” este o revista a dialogului, in care spatii largi sunt consacrate interviurilor. „Legal Point” incurajeaza dezbaterea relaxata, bazata pe forta argumentelor si cunoasterea nemijlocita. „Legal Point” prezinta cititorilor sai modele de cariera, oferind ample interviuri cu cele mai stralucite personalitati, atat din dreptul romanesc, cat si din alte domenii, cu povestile lor de viata impresionante. Povestile de viata ale oamenilor din justitie sunt sustinute grafic de portretele realizate de colegul nostru, graficianul Ovidiu Iovanel. „Legal Point” prilejuieste cititorilor sai reintalnirea cu marii profesori de drept ai Romaniei, cu profesionisti care au marcat istoria recenta a dreptului romanesc in sectiunea „Seniorii Dreptului”. „Legal Point” a aparut din necesitatea profesionistilor din drept de a se regasi in paginile unei publicatii care sa reflecte realitatile din domeniu, prezentate altfel, doar in mod exceptional, in presa generalista din Romania. Reportajele realizate cu prilejul principalelor evenimente juridice, editorialele, informatiile culturale, cronica de carte, precum si alte informatii juridice interesante se regasesc in paginile „Legal Point” . Ofera analize sectoriale, studii de caz, abordari unice, comentarii legislative utile practicienilor din domeniu. Comentariile avocatilor de renume, ale profesionistilor cu viziune, ideile indraznete si novatoare se vor regasi permanent in paginile „Legal Point”. „Legal Point” se adreseaza atat profesionistilor din drept, dar si tinerilor care doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu si studiaza astazi la universitatile din Romania sau urmeaza masterate ori cursuri doctorale la prestigioase universitati din Europa sau SUA. Redactia „Legal Point” este alcatuita din jurnalisti cu experienta in presa, dar si din numerosi profesionisti in drept care vad in revista „Legal Point” o tribuna a une…

Cartea Revista Legal Point nr. 1/2017 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.