Home Carti PDF Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant

[PDF] Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant

Coperta Carte Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant

Iti doresti sa citesti cartea Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Inaceasta carte, dr. Sinatra, unul dintre sustinatorii cei mai cunoscuti ai aplicarii metodelor naturiste in cardiologie, ne ofera numeroase informatii despre cum sa ne pastramsanatatea pe baza revelatiilor pe care Tommy Rosa le-a avut in timpul experientei sale prelungite in pragul mortii.” – Dr. Joseph Mercola, autorul cartii Vindecare fara efort (in curs de aparitie la Editura Lifestyle Publishing In 1999, Tommy Rosa a fost victima unui accident rutier. In timp ce zacea la marginea drumului, a simtit ca este ridicat printr-un tunel de luminasi a ajuns intr-un loc binecuvantat. I s-a aratatca Dumnezeu a creat pamantul pentru a hranisi a vindeca omenirea. De la Invatatorul Divin a primit Opt Revelatii despre natura Cerului si a Pamantului. Tommy a revenit pe Pamant, dar fericirea din Cer a fost repede inlocuita de o lungasidureroasa vindecare. Cam in aceeasi perioada, dr. Stephen Sinatra revolutiona practica medicala cu o abordare holistica a tratamentului cardiologic. Cand intamplarea i-a adus pe cei doi impreuna, si-au dat seama treptat ca revelatiile privind vindecarea pe care Tommy le adunase din experienta sa in pragul mortii se aliniau cu rezultatele pe care dr. Sinatra le obtinea in cercetarile lui stiintifice. Pe deplin coroborate de cele patru decenii de experienta medicala ale doctorului Sinatra, aceste lectii divine aduc Cerul si Pamantul ceva mai aproape. Tommy Rosa este consilier spiritual si fondator al Fundatiei Unicorn din Stuart, Florida. Dr. Stephen Sinatra este cardiolog si psihoterapeut cu 40 de ani de experientaclinica in tratarea bolilor de inima. A scris mai multe bestselleruri din domeniul cardiologiei integrative….

Cartea Revelatii despre sanatate din cer si de pe pamant PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.