Home Carti PDF Roman pentru doamne

[PDF] Roman pentru doamne

Coperta Carte Roman pentru doamne

Iti doresti sa citesti cartea Roman pentru doamne publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Roman pentru doamne

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tanara Laura lucreaza la o revista pentru doamne si incearca sa-si gaseasca iubitul perfect. Sarcina nu este deloc usoara, pentru ca mama Laurei, Jana, uraste barbatii cehi din adancul inimii, asa ca cele doua femei isi cauta alesul printre straini. Laura se indragosteste de Oliver, dar problemele abia incep, pentru ca barbatul pe care il crede perfect are un trecut deloc ideal. Pe care mama Laurei il cunoaste foarte bine…Sub nota umorului parodic, Michal Viewegh ofera cititorilor un roman care, departe de a fi doar pentru doamne, da intreaga masura a talentului de scriitor: sub „usuratatea“ unei povestiri pline de umor cititorul gaseste toate elementele care fac un roman sa fie greu de uitat….

Cartea Roman pentru doamne PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.