Home Carti PDF Romanii la psiholog

[PDF] Romanii la psiholog

Coperta Carte Romanii la psiholog

Iti doresti sa citesti cartea Romanii la psiholog publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romanii la psiholog

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Avantajul meseriei mele de jurnalist si mai ales al statutului de redactor-sef la revista Psychologies este ca intru in contact, de cateva ori pe saptamana, cu specialisti recunoscuti. Placerea de a-i intervieva este unul dintre beneficiile secundare ale meseriei mele. Sper ca acest fapt reiese din interviurile cuprinse in volum si ca deliciul intelectual al ideilor se va transmite cititorului. Nu este vorba numai de a afla raspunsuri la probleme concrete de viata (cum sa-ti cresti copilul mai bine, cum sa-ti refaci relatia dupa infidelitate, cum sa gestionezi stresul cand lumea o ia la vale in jurul tau etc.), ci de gasirea unei filosofii, a unui drum personal, a unui stil de a gandi care sa te faca mai adaptat“ – Iuliana Alexa…

Cartea Romanii la psiholog PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.