Home Carti PDF Romanul adolescentului miop

[PDF] Romanul adolescentului miop

Coperta Carte Romanul adolescentului miop

Iti doresti sa citesti cartea Romanul adolescentului miop publicata de Cartex 2000? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romanul adolescentului miop

Editura: Cartex 2000

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Bibliografie scolara a editurii Cartex 2000.„Ma simteam superior tuturor colegilor mei, macar pentru enormul efort pe care-l cheltuiam pentru a-mi adanci cultura […] Dar eram mai mult decat atat. Ma aflam in plina criza de pubertate, ma descopeream, mai ales la intalnirile cu fete de varsta mea, cat sunt de timid si de neatragtor, in comparatie cu unii din prietenii mei. Criza aceasta a mers agravandu-se pana la sfarsitul lieceului. Probabil ca datorita ei n-am mai ajuns sa termin romanul. La un moment dat am simtit ca nu mai pot scrie decat la persoana I, ca orice fel de literatura, in afara de cea direct sau indirect autobiografica, n-avea nici un sens. Asa am inceput Romanul adolescentului miop […]“ – Mircea Eliade, Memorii…

Cartea Romanul adolescentului miop PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.