Home Carti PDF Romanul

[PDF] Romanul

Coperta Carte Romanul

Iti doresti sa citesti cartea Romanul publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romanul

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Autorul bestsellerului Amantii din Bizant. Continuarea romanului Secretul imparatiei. Publicat in anul 1964, Romanul este ultima din seria marilor opere istorice ale lui Mika Waltari, incheind trilogia din care mai fac parte Egipteanul si Etruscul. Cartea zugraveste destinul lui Minutus Lausus Manilianus, fiul lui Marcus Mezentius din romanul Secretul imparatiei. Ajuns la varsta maturitatii, Minutus isi scrie memoriile pentru folosul fiului sau, reconstituind astfel universul Romei antice din perioada imparatilor Claudius si Nero. Minutus isi incepe calatoria la varsta de cincisprezece ani si strabate Imperiul Roman din orasul natal, Antiohia, pana in Roma, Britania, Corint si Ierusalim, trecand prin numeroase aventuri. Minutus alearga dupa faima, avere si statut social, insa ajunge sa plateasca pentru lacomia lui. Pe langa personajele faimoase din istoria Romei, povestea aduce in prim-plan si inceputurile crestinismului, urmarind soarta apostolilor Petru si Pavel, dar si persecutiile impotriva adeptilor noii „superstitii”….

Cartea Romanul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.