Home Carti PDF Rubicon. Conspiratie la Casa Alba

[PDF] Rubicon. Conspiratie la Casa Alba

Coperta Carte Rubicon. Conspiratie la Casa Alba

Iti doresti sa citesti cartea Rubicon. Conspiratie la Casa Alba publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rubicon. Conspiratie la Casa Alba

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bobby Hart, un tanar senator idealist de California, crede ca va scapa din lumina reflectoarelor cand se decide sa nu candideze la presedintie. Apoi, in timpul unei misiuni secrete in Germania, descopera ca se pune la cale un asasinat. Nu stie cine este tinta, cine se afla in spatele planului si nici cand anume va avea loc. Tot ce stie este ca va avea loc inainte de alegeri. Si ca se va desfasura sub numele de cod Rubicon. Rubicon, isi aminteste Hart, este raul pe care il traverseaza Cezar impreuna cu legiunile sale cu gandul de a prelua conducerea la Roma. Pentru Cezar asta insemna ca nu mai exista cale de intoarcere ca republica sa devina imperiu. Dar traversarea Rubiconului insemna inceputul unei noi epoci in Roma. Ar putea insemna si sfarsitul a ceva azi?…

Cartea Rubicon. Conspiratie la Casa Alba PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.