Home Carti PDF Sa descoperim ferma

[PDF] Sa descoperim ferma

Coperta Carte Sa descoperim ferma

Iti doresti sa citesti cartea Sa descoperim ferma publicata de Aramis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sa descoperim ferma

Editura: Aramis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dragi copii si parinti, iata inca un motiv pentru care cititul devine mai interesant decat vizionarea filmelor: editura Aramis va invita sa va familiarizati cu natura fabuloasa pe care o puteti intalni la o ferma, sa aflati lucruri inedite despre animale si culturi agricole, sa apreciati munca celor care lucreaza acolo. Cartea ilustreaza peste 40 de specii de animale si de plante, imagini minunate insotite de autocolante pe care micii cititori se vor distra sa le lipeasca intr-un decor pliabil. Textele cuprind atat explicatii usor de inteles si de retinut, cat si detalii din „existenta” unei ferme, adevarata oaza vie intr-o lume tot mai tehnologizata. Daca o excurise la o ferma vi se pare o idee buna de urmat, incepeti prin a afla ce este ferma si ce-ati putea intalni aici: sa vedeti cum se cresc caii, pasarile, cum se planteaza cerealele, ce inseamna sunetele scoase de animale. O lume aparte si obiceiurile sale specifice!…

Cartea Sa descoperim ferma PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.