Home Carti PDF Sa distrugi si sa arzi tot

[PDF] Sa distrugi si sa arzi tot

Coperta Carte Sa distrugi si sa arzi tot

Iti doresti sa citesti cartea Sa distrugi si sa arzi tot publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sa distrugi si sa arzi tot

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Lumea este un loc nesigur in povestirile triste/amuzante/incomode ale lui Wells Tower, unde oamenii buni au vise rele si unde chiar si cei nu chiar „atat“ de buni se tem pentru ceea ce-ar putea pati in aceasta lume ei si cei la care tin. […]Acest volum de debut stabileste definitiv ca Wells Tower este un scriitor de un neobisnuit talent.“ – Michiko Kakutani, The New York Times„M-am intrebat de ce suprarealismul n-a prins niciodata, ca strategie literara, in America. Wells Tower ma face sa cred ca nimic din bizareriile inchipuite de cineva nu poate fi tot atat de straniu precum viata americana pe care-o traim. Acel «dincolo» despre care vorbeau suprarealistii, acela au-dela, este insasi America.“ – Edmund White, The New York Times Book Review…

Cartea Sa distrugi si sa arzi tot PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.