Home Carti PDF Sapte ani buni

[PDF] Sapte ani buni

Coperta Carte Sapte ani buni

Iti doresti sa citesti cartea Sapte ani buni publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sapte ani buni

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: L-am intalnit pe Etgar Keret la Florenta, acum doi ani, cand, in ambianta solemna a capelei Pazzi, a prezentat, in loc de conferinta asteptata, un fel de stand-up comedy care a uimit si a delectat. Un exploziv simt al umorului, dar in acelasi timp caldura, compasiune, autoironie si o intelepciune cu vechi radacini iudaice, iata ce-am perceput atunci in discursul liber, spus cu talent actoricesc, simplitate si modestie, al scriitorului israelian. Cartea care ajunge acum in mainile cititorului roman le cuprinde pe toate din plin si va fi, sunt convins, o mare bucurie pentru oricine iubeste literatura. Va gasi aici inflexiuni din Salom Alehem si Romain Gary, dar si o originalitate care merge dincolo de modele. Omul mi-a placut, imi plac si scrierile lui. Sper ca patrunderea sa anul acesta, cu doua carti deodata, in spatiul romanesc sa fie de bun augur si sa consacre un nume nou, ce va deveni curand familiar si iubit de public. (MIRCEA CARTARESCU) O carte amuzanta, intunecata si puternica. (JONATHAN SAFRAN FOER) Un scriitor stralucit. Etgar Keret este vocea noii generatii. (SALMAN RUSHDIE)…

Cartea Sapte ani buni PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.