Home Carti PDF Senkiu fo yo frendship

[PDF] Senkiu fo yo frendship

Coperta Carte Senkiu fo yo frendship

Iti doresti sa citesti cartea Senkiu fo yo frendship publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Senkiu fo yo frendship

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitati de poeti si iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strans pe toti intr-o uriasa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfel incat, in orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, asa cum centrul este peste tot. – Calin Vlasie Macrina Lazar (n. la 25 august 1980, Toplita) este licentiata a Facultatii de Studii Europene a Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si a Facultatii de Litere, a Universitatii Transilvania din Brasov. A publicat cu precadere in reviste online. A debutat in 2015 cu placheta de versuri Intre noi. In prezent se ocupa de proiecte culturale, printre care si revista locala de literatura TOPlitera. Membra a cenaclului Qpoem din 2015. O poetica demonstrativ animata de facebook (asemanatoare, dintre colegele de serie, cu a Dorinei Stoica) expune, in Senkiu fo yo frendship, Macrina Lazar. Una, dupa cum se vede si din titlu, inclinata spre parodic si ludic; implicit, deci, atasata de instrumentele vervei confesive, de oralitatea cu ritm si de ritmul cu surprize. Confesiunea merge departe in sinceritate, dar nu risca niciodata sa atinga note care n-ar mai putea fi de-dramatizate (o singura data, totusi, dar nu cu mare folos: in Je suis Colectiv). si asta pentru ca Macrina are spirit de joaca si-l foloseste chiar si-n scenetele de cotidian tensionat sau in decupajele domestice. Cel mai bine se simte acest duh al jocului cu nuante compasionale in suita de portrete raspindita in carte. – Al. Cistelecan…

Cartea Senkiu fo yo frendship PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.