Home Carti PDF Senzoriada

[PDF] Senzoriada

Coperta Carte Senzoriada

Iti doresti sa citesti cartea Senzoriada publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Senzoriada

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Tu ne vei fi aratat cum Universul are dimensiuni variabile; cum particulele elementare sunt cuante de camp rotindu-se in spatiu-timp in acest Univers. Cum se pot controla aceste dimensiuni ascunse, permitand in primul rand calatoria in timp, apoi variatii ale cantitatii de materie din spatiul tridimensional, navigari prin universurile paralele. Orice femeie in extaz controleaza Multiversul. Un extaz mai mic sau mai mare iti permite fie sa te deplasezi in timp, fie sa explorezi realitatile paralele. Avem acces direct la tot ce si-au imaginat sau si-ar fi putut imagina femeile vreodata. Pot trai intr-o fractiune de secunda mai multe vieti simultan. Nici nu-ti poti imagina, iubitule, cat de frumoasa, cat de completa este epoca noastra. Probabil ca in momentul de fata s-a concretizat Paradisul. Voi, tot trecutul, cu zgarie-norii, podurile si navele voastre spatiale, sunteti doar niste copilasi care construiesc din greu colibe de nisip pe marginea oceanului Solaris.“ – Cristian M. Teodorescu…

Cartea Senzoriada PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.