Home Carti PDF Shalimar clovnul. Editia 2013

[PDF] Shalimar clovnul. Editia 2013

Coperta Carte Shalimar clovnul. Editia 2013

Iti doresti sa citesti cartea Shalimar clovnul. Editia 2013 publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Shalimar clovnul. Editia 2013

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Romanul Shalimar clovnul brodeaza pe marginea povestii dansatoarei hinduse Boonyi Kaul si a iubitului ei musulman, Noman Sher Noman, cunoscut ca Shalimar clovnul. Cei doi se casatoresc, dar Boonyi este sedusa de ambasadorul american in India, Max Ophuls, si isi paraseste sotul, fiind la randul ei abandonata si dezonorata atunci cand legatura extraconjugala a ambasadorului nu mai poate fi tinuta secreta. Din acrobat si dansator pe fringhie, Shalimar devine un temut terorist international care, dupa ani de crime si atentate, isi urmareste in continuare vendeta. Romanul a fost nominalizat in anul 2005 la Whitbread Book Awards.„Asta stia, asta stiuse dintotdeauna literatura. Literatura incerca sa deschida universul, sa mareasca, fie si doar un pic, suma totala a ceea ce fiintele umane puteau sa perceapa, sa inteleaga si, in cele din urma, sa fie.“ – Salman Rushdie…

Cartea Shalimar clovnul. Editia 2013 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.