Home Carti PDF Shitter`s Club

[PDF] Shitter`s Club

Coperta Carte Shitter`s Club

Iti doresti sa citesti cartea Shitter`s Club publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Shitter`s Club

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Shitter`s Club face parte din trilogia care contine Jurnalul unui tanar ticnit si Dragostea dureaza trei ani. Marc Marronnier: un parizian usuratic si bogat, care lucreaza in publicitate si care isi cheltuieste cea mai mare parte din energie prin cluburi si baruri. intreaga actiune a romanului se petrece in noaptea inaugurarii clubului The Shitter’s (o satira la adresa faimosului Les Bains Douche, acea discoteca mitica aproape, creata in anii ’80, pe locatia unor foste bai comunale) la care sunt invitate tot soiul de celebritati ale lumii pariziene (vine chiar si filosoful Jacques Derrida!).Betii, seductii, uitari de sine: Marc se pierde in bratele unei femei frumoase care se va dovedi a fi…”… La saisprezece ani imi doream sa cuceresc lumea, sa fiu un star rock, sau o vedeta de cinema, sau un mare scriitor, sau un presedinte al republicii, sau sa mor de tanar. insa la douazeci si sapte de ani, deja m-am resemnat: rockul e prea complicat, cinematografia prea inchisa, marii scriitori prea morti, republica prea corupta si, de acum, as vrea sa mor cat mai tarziu cu putinta.”…

Cartea Shitter`s Club PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.