Home Carti PDF Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina

[PDF] Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina

Coperta Carte Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina

Iti doresti sa citesti cartea Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina publicata de Business Tech? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina

Editura: Business Tech

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Sa distrugem un mit! MITUL REALIZARII SIMULTANE A MAI MULTOR SARCINI Arta concentrarii pe o singura sarcina Aminteste-ti de un moment cand numarai ceva, ti-ai pierdut concentrarea si a fost necesar s-o iei de la capat. Poate iti luai pulsul sau iti numarai banii, diverse obiecte sau premiile. Exista doua tipuri de motive pentru care ai fost distras. Unul este interior: mintea ti-a fugit in alta parte. Altul poate fi exterior: un stimul din mediu si-a atras atentia. Primul caz demonstreaza cum o minte nestapanita poate duce la esuarea chiar si a unei sarcini simple. Al doilea caz arata ca a te lasa distras de stimuli externi te face, mai degraba, sa pierzi timpul decat sa-l economisesti. In ambele cazuri, o intrerupere iti distruge concentrarea si iti scade productivitatea. Va trebui sa iei de la inceput singura sarcina importanta, aceea de a numara. Aceasta carte iti ofera un sistem simplu, cu instrumente flexibile, pentru a te ajuta sa-ti pastrezi concentrarea asupra a ceea ce conteaza cu adevarat. Vei invata cum sa-ti stapanesti mintea, mediul si pe toti acei oameni pisalogi care se aseaza in calea potentialului tau. Citind aceasta carte vei intelege concepte care iti vor permite sa finalizezi in mod constant ceea ce incepi. Concentrandu-te asupra unei singure sarcini pe rand, vei realiza mai mult si te vei bucura de relatii mai profunde si mai solide. Dar cum ramane cu distragerile? Vei invata sa diminuezi distragerile care apar in mintea ta si pe cele care te pandesc la locul de munca. Tema acestei carti este prezentata in trei sectiuni principale: Prima parte: Recastiga-ti viata Partea a doua: Recastiga controlul Partea a treia: Aminteste-ti ceea ce conteaza cu adevarat Prima parte furnizeaza elementele fundatiei. Aceasta sectiune dezvaluie in adevarata sa lumina ce inseamna sa realizezi mai multe sarcini in acelasi timp, prezinta concentrarea pe o singura sarcina ca antidot pentru lumea noastra frenetica, ofera un chestionar de autoevaluare pentru a determina modul…

Cartea Single tasking – Concentreza-te pe o singura sarcina PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.