Home Carti PDF Singur intre doua veacuri. Volumul I

[PDF] Singur intre doua veacuri. Volumul I

Coperta Carte Singur intre doua veacuri. Volumul I

Iti doresti sa citesti cartea Singur intre doua veacuri. Volumul I publicata de House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Singur intre doua veacuri. Volumul I

Editura: House of Guides Publishing Grup

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Acest prim volum deschide o colectie de memorii scrise de ziaristi. De ziaristi de presa scrisa si televiziune care au lucrat si in comunism, si in democratie. Volumul de fata cuprinde perioada 1966 – 2015 si prezinta cariera profesionala si viata unui om care s-a nascut si a trait 41 de ani in comunism. Paradoxul acestor insemnari nu consta in faptul ca nu descrie comunismul ca un iad si democratia ca pe un rai ci, mai degraba, ca anumite moduri romanesti de a fi sunt la fel si ieri si azi. Sau, altfel spus, ca libertatea in sine nu rezolva marile probleme ale societatii romanesti. Libertatea ne-a permis doar sa vorbim liber despre ele. De rezolvat, nici gand. Iar adevaratul motiv pentru care inca nu suntem in stare sa rezolvam nimic este descris in paginile acestei carti. Si in volumele care vor urma….

Cartea Singur intre doua veacuri. Volumul I PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.