Home Carti PDF Singuratate pe net

[PDF] Singuratate pe net

Coperta Carte Singuratate pe net

Iti doresti sa citesti cartea Singuratate pe net publicata de BCC Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Singuratate pe net

Editura: BCC Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-o scrisoare adresata Małgorzatei Domagalik – redactor-sef al binecunoscutei reviste poloneze Pani, din volumul de corespondente 188 de zile si nopti, Janusz L. Wisniewski ii marturiseste: „M-am gandit mult la iubire in ultima vreme, la iubirea pentru care totul se joaca pe o singura carte, dar si la cea pentru care nu se intreprinde nimic, lasand-o pur si simplu sa moara. Nu ar trebui sa fie deloc asa… Oare de cat timp are nevoie omul ca sa inteleaga ca iubirea necesita ingrijire, o atentie cu totul speciala?“Singuratate pe net este o poveste de dragoste contemporana cu un final dramatic, care incepe intr-o lume virtuala, pentru a se consuma ulterior in cotidianul lipsit de magia si farmecul unei conversatii imaginative realizata prin intermediul tastaturii calculatorului, dar abundand de sexualitate si de traire, de emotii si sentimente, toate acestea insa facand-o imposibila si greu de continuat in existenta de zi cu zi. Singuratate pe net, bestseller al scriitorului polonez Janusz Leon Wisniewski, este la granita dintre romanul autobiografic si cel de fictiune, insa cu multe trimiteri catre profesiunea reala a autorului si la istorii, mai mult sau mai putin romantate, referitoare la anumite personalitati din domeniul de activitate al acestuia. El este tanar, frumos, cu o cariera de succes, calatorind peste tot in lume pentru a instala programele informatice pe care le concepe impreuna cu colegii sai; ea este tanara, frumoasa, plictisita atat la birou, cat si acasa, unde se simte neglijata in ciuda faptului ca sotul incearca sa-i asigure un trai din care sa nu-i lipseasca nimic. Ceea ce ii uneste insa pe cei doi protagonisti ai romanului este pasiunea pentru comunicarea virtuala, dar si o singuratate aproape metafizica, care ii apropie si care dispare o data ce intalnirea in lumea reala are loc, transformandu-se in prietenie, iar mai apoi in iubire. Gradual, iubirea virtuala creste in intensitate si se transforma in dependenta, pregatind punctul culminant, mom…

Cartea Singuratate pe net PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.