Home Carti PDF Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica

[PDF] Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica

Coperta Carte Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica

Iti doresti sa citesti cartea Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tehnologiile geoinformatice ofera solutii moderne de administrare a resurselor si de optimizare a deciziilor strategice. Ele au o aplicabilitate vasta in sectorul electroenergetic, in inventarierea patrimoniului, pregatirea si desfasurarea lucrarilor de reparatie si revizie a instalatiilor/retelelor sau managementul relatiilor cu consumatorii de energie electrica. Lucrarea prezinta aplicatiile GIS in producerea, transportul si distributia energiei, adresandu-se studentilor de la facultatile de electrotehnica si energetica, precum si specialistilor din aceste domenii. Cuprins: Proiectarea si implementarea sistemelor geoinformatice; Integrarea bazelor de date asociate reprezentarii grafice; Modelarea geoinformatica a (sub) sistemelor energetice neconventionale; Analize geospatiale de asistenta a exploatarii/gestionarii sistemelor electroenergetice; Securitatea si continuitatea sistemelor electroenergetice mari….

Cartea Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.