Home Carti PDF Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma

[PDF] Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma

Coperta Carte Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma

Iti doresti sa citesti cartea Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sofia Zetterlund este o psihoterapeuta preocupata de studiul persoanelor traumatizate. De fapt, aceasta este o fateta a personalitatii sale. Ea sufera de dubla personalitate si isi cauta zadarnic identitatea in fiecare crima infaptuita. Jeanette este politista care, cautand autorul crimelor, ajunge la psihiatra fara insa a o banui. Viata personala a politistei este aproape inexistenta, are un sot efeminat si lipsit de initiativa, un copil care nu compenseaza absenta iubirii. Ajunge sa aiba o legatura sentimentala cu Sofia Zetterlund, iar aceasta ii da lovitura fatala. Este un roman despre pierderea identitatii si tradare….

Cartea Slabiciunea Victoriei Bergman, Partea a II-a: Trauma PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.