Home Carti PDF Solaris

[PDF] Solaris

Coperta Carte Solaris

Iti doresti sa citesti cartea Solaris publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Solaris

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Unul dintre cele mai inteligente si cele mai spectaculoase romane SF din toate timpurile. Unul dintre cele mai importante romane SF din secolul XX, care imbina fascinant stiinta si filozofia Psihologul Kris Kelvin ajunge la enigmatica planeta Solaris ca sa evalueze echipajul angajat sa studieze oceanul care-i acopera suprafata. Totul devine din ce in ce mai straniu cand intruparea fostei sale iubite apare inexplicabil pe nava si readuce la suprafata cele mai dureroase amintiri. Dar nu e singurul, intregul echipaj se confrunta cu aceleasi manifestari ale celor mai ascunse temeri. Cine sau ce creeaza aceste amintiri si proiectii? Incearca Solaris sa comunice cu omenirea?Romanul este o meditatie consistenta despre cunoastere si misterul sinelui, pornind de la o poveste care fascineaza cititorii de peste cincizeci de ani.„Undeva, in inima universului, sufletul nostru are o oglinda. Solaris, scriere ecranizata splendid de Andrei Tarkovski, patrunde in bezna si in slabiciunile din sufletul omului cu o putere hipnotizanta.“…

Cartea Solaris PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.