Home Carti PDF Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea...

[PDF] Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea corpului fizic?

Coperta Carte Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea corpului fizic?

Iti doresti sa citesti cartea Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea corpului fizic? publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea corpului fizic?

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cu mult mai veche decat orice forma organizata de religie, credinta in viata dincolo de moarte este fundamentala pentru experienta umana si merge departe in trecutul omenirii, cel putin pana la omul de Neanderthal. Totusi, la jumatatea secolului al XIX-lea, in efervescenta generata de progresul stiintei, multi au inceput sa puna la indoiala existenta vietii dincolo de moarte, atrasi de doctrina materialista. Acum, inarmat cu suficiente dovezi stiintifice, Chris Carter pune sub semnul intrebarii argumentele materialiste care contesta supravietuirea constiintei dincolo de moartea fizica si ne demonstreaza cum experientele in pragul mortii (EPM) pot, intr-adevar, sa ne ofere o prima modalitate de intelegere a vietii ce ne asteapta dincolo de lumea noastra. Apeland la dovezi furnizate de studii stiintifice, mecanica cuantica si cercetari consacrate constiintei, autorul ne arata de ce constiinta nu depinde de existenta creierului si poate supravietui mortii corpului nostru fizic….

Cartea Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constiinta dincolo de moartea corpului fizic? PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.