Home Carti PDF Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii...

[PDF] Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi

Coperta Carte Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi

Iti doresti sa citesti cartea Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia HEXAGON. Medicina naturista si traditionala a editurii Polirom. Tao, forta primordiala ce da nastere tuturor fenomenelor din univers, sta la baza unei adevarate filozofii de viata. Datorita amestecului sau inedit de regimuri fizice si mentale si importantei egale pe care o acorda teoriei si practicii, taoismul a ajuns sa includa elemente foarte diferite precum alchimia, respiratia profunda, exercitiile fizice, disciplina sexuala, fitoterapia, dieta, helioterapia si multe altele. Cartea exploreaza, in lumina descoperirilor stiintei occidentale moderne, sistemul echilibrat si cuprinzator de ingrijire a sanatatii folosit de mai bine de 5 000 de ani de medicii chinezi si de practicantii artelor martiale si ai meditatiei. Autorul abordeaza toate aspectele legate de sanatate, oferind informatii la obiect despre regimuri alimentare si nutritie, post si excretie, respiratie si exercitii fizice, medicina, meditatie si yoga sexuala. Cuprins: Regimul alimentar si nutritia; Postul si excretia; Respiratia; Exercitiile fizice; Artele curative taoiste; Tao pentru yin si yang; Controlul ejacularii; Artele taoiste de dormitor; Perspective istorice asupra longevitatii; Tao pentru intretinerea vietii; Cum „sa stam nemiscati si sa nu facem nimic“….

Cartea Tao pentru sanatate, sex si longevitate. O abordare practica a Caii stravechi PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.