Home Carti PDF Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie

[PDF] Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie

Coperta Carte Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie

Iti doresti sa citesti cartea Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani… dar nu invata niciodata sa puna banii sa actioneze pentru ei.“ – Robert T. Kiyosaki„Imi iubesc copiii si vreau sa fac tot posibilul pentru ca ei sa aiba parte de cea mai buna educatie! Invatamantul traditional, desi este foarte important, nu mai este de ajuns. Trebuie sa intelegem cu totii ce sunt banii si cum lucreaza ei.“ – Sharon L. Lechter Tata bogat, tata sarac…Arunca in aer mitul care spune ca trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti. Combate ideea potrivit careia, daca ai o casa, esti instarit. Le arata parintilor de ce nu se pot baza pe sistemul de invatamant, daca vor sa-si vada copiii invatand cate ceva despre bani. Defineste odata pentru totdeauna activele si pasivele. Va invata ce si cum sa le spuneti copiilor despre bani, astfel incat sa aiba succes financiar in viitor….

Cartea Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.