Home Carti PDF Te iubesc, orice-ai face!

[PDF] Te iubesc, orice-ai face!

Coperta Carte Te iubesc, orice-ai face!

Iti doresti sa citesti cartea Te iubesc, orice-ai face! publicata de DPH? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Te iubesc, orice-ai face!

Editura: DPH

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Micuta Ema face o multime de trasnai, si, dupa fiecare dintre ele, vrea sa stie un singur lucru: o mai iubeste oare mami? Copiii fac multe boacane, pentru ca sunt curiosi, energici, vor sa descopere lumea cat mai repede. Parintii incearca din greu sa-i fereasca de pericole, astfel ca ajung sa spuna NU AI VOIE mult mai des decat TE IUBESC. O carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice si ilustratii vesele, in care se vor regasi toti copiii si toti parintii. O carte care le va placea copiilor, pe care se vor bucura s-o reciteasca alaturi de parinte seara de seara. Un personaj care le va deveni rapid prietena buna. Un instrument util pentru parinti obositi care vor sa se conecteze rapid si eficace cu puiul lor. Ioana Chicet Macoveiciuc este jurnalist si blogger cu experienta pe www. printesaurbana. ro, autor de carte pentru parinti, “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, best sellerul toamnei 2015….

Cartea Te iubesc, orice-ai face! PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.