Home Carti PDF Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015

[PDF] Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015

Coperta Carte Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015

Iti doresti sa citesti cartea Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015 publicata de Universul Juridic? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015

Editura: Universul Juridic

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea de fata se adreseaza, in principal, candidatilor la concursurile organizate de Institutul National al Magistraturii, dar, in egala masura, poate fi utilizata de studentii sau absolventii facultatilor de drept, participanti la concursuri sau examene, unde punctarea sau, dupa caz, notarea se face pe baza testelor-grila (sustinerea licentei la facultatile de drept, admiterea in avocatura etc.).Sunt prezentate circa 1000 de grile din disciplinele Drept penal general, Drept penal special si Drept procesual penal, Partea generala si Partea speciala, toate fiind intocmite potrivit dispozitiilor din noile coduri. Un element de originalitate il reprezinta explicatiile variantelor de raspuns, acolo unde este cazul, atat a celor corecte, cat si a celor incorecte. Lucrarea contine si grile intocmite in bazadeciziilor de admitere a recursurilor in interesul legii si a hotararilor prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie pana la 1 martie 2015. De asemenea, sunt explicate tehnicile de intocmire si regulile de solutionare a grilelor, cu exemple din materia dreptului procesual penal….

Cartea Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.