Home Carti PDF Testul arborelui. Editia a II-a

[PDF] Testul arborelui. Editia a II-a

Coperta Carte Testul arborelui. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Testul arborelui. Editia a II-a publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Testul arborelui. Editia a II-a

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Testul arborelui, unul dintre cele mai cunoscute, mai usor de facut si mai utilizate in psihanaliza si psihoterapie, mizeaza pe legatura dintre personalitatea fiecarui om si modul in care aceasta se reflecta in desenul unui arbore. Astfel, printr-un simplu desen, fiecare poate afla lucruri tulburatoare despre sine, despre meandrele subconstientului personal. O carte extrem de interesanta si pentru specialistii in psihologie, si pentru cei care doresc sa atinga un nivel cat mai ridicat de autocunoastere. Cuprins:• Simbolismul arborelui• Scurt istoric al testului• Tehnici de interpretare• Tulburari de personalitate si comportament: introversiune, anxietate, agresivitate, depresie, probleme sexuale, alcoolism, nevroze, psihoze• Studii de caz…

Cartea Testul arborelui. Editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.