Home Carti PDF Tigrul care a venit la ceai

[PDF] Tigrul care a venit la ceai

Coperta Carte Tigrul care a venit la ceai

Iti doresti sa citesti cartea Tigrul care a venit la ceai publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tigrul care a venit la ceai

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Se aude soneria tocmai cand Sophie si mamica ei iau ceaiul impreuna in bucatarie. Cine poate fi?Cu siguranta nu se asteapta ca la usa sa fie un tigru mare, cu blana vargata! Aceasta poveste faimoasa despre Sophie si neobisnuitul sau musafir continua sa incante milioane de copii inca de cand a fost publicata pentru prima oara, acum aproape 50 de ani. „O poveste nemuritoare.“ The Independent Judith Kerr este autoarea si ilustratoarea indragitelor carti pentru copii din seria Mog. A mai scris trei romane inspirate din propria copilarie, printre care When Hitler Stole Pink Rabbit. Cartile ei pentru copii s-au vandut in peste 9 milioane de exemplare si au devenit clasice….

Cartea Tigrul care a venit la ceai PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.