Home Carti PDF Tobele toamnei vol 2

[PDF] Tobele toamnei vol 2

Coperta Carte Tobele toamnei vol 2

Iti doresti sa citesti cartea Tobele toamnei vol 2 publicata de Nautilus? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tobele toamnei vol 2

Editura: Nautilus

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bestseller New York Times Dupa o lunga despartire, Claire si Jamie s-au reintalnit. Dar fiica lor, Briana, ramasa singura in prezent, porneste intr-o cautare periculoasa a mamei si a tatalui pe care nu l-a cunoscut niciodata. Apoi e nevoita sa riste totul ca sa schimbe istoria si sa le salveze viata. Prietenul ei si istoricul Roger Wakefield face si el tot posibilul sa o gaseasca si sa o ajute. „Gabaldon isi continua seria de calatorii in timp avandu-i ca protagonisti pe Claire si Jamie. Unele parti din carte au loc in prezent, dar cea mai mare parte din actiune se petrece in Charleston, Carolina de Sud, in 1760. Scotienii exilati de la Culloden sunt primii care simt revolutia apropiindu-se. Gabaldon scrie extrem de bine, documentat istoric si creeaza o galerie de personaje tipice perioadei, intr-o dinamica ce tine cititorii interesati.”Booklist „Personaje imposibil de uitat, intr-o tesatura bogata de detalii istorice, o carte pe care pur si simplu nu o poti lasa din mana.”Cincinnati Post…

Cartea Tobele toamnei vol 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.