Home Carti PDF Totul conteaza!

[PDF] Totul conteaza!

Coperta Carte Totul conteaza!

Iti doresti sa citesti cartea Totul conteaza! publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Totul conteaza!

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Inca din burta mamei, Junior Thibodeau stie cu precizie cat mai are de trait lumea in care el inca n-a aparut: o voce misterioasa ii descrie cum un meteorit va distruge Pamantul peste exact 36 de ani, 168 de zile, 14 ore si 23 de secunde de la nasterea lui. Cu vestea nelinistitoare a apropiatei apocalipse in minte, Junior se va intreba toata viata: Oare conteaza ceva din ceea ce fac? Aceeasi voce insa ii dezvaluie si secrete despre tatal, fratele si iubita lui, ii ofera si remediul pentru cancer si-l ajuta sa impiedice bombardarea unor cladiri de birouri. Desi este in mod limpede un ales si are veleitati de adevarat profet, Junior nu poate castiga orice batalie…Comparat adesea cu Raymond Carver sau Kurt Vonnegut, Ron Currie Jr. este considerat, la doar 36 de ani, un mare talent al literaturii americane….

Cartea Totul conteaza! PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.