Home Carti PDF Totul pentru tine

[PDF] Totul pentru tine

Coperta Carte Totul pentru tine

Iti doresti sa citesti cartea Totul pentru tine publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Totul pentru tine

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bailey Jordan isi iubeste sotul, Brad, de cand aveau amandoi zece ani. L-a urmat in toate aventurile, de la infiintarea unui mic magazin in Seattle pana la cafeneaua din Colorado si magazinul de placi de surfing din Santa Monica, si a indurat fiecare esec cu stoicism. Acum insa e randul ei sa se afirme: are o cariera de succes in domeniul imobiliar in Manhattan si este pregatita sa aiba un copil – pana in momentul in care, din cauza unui accident, sotul ei intra in coma. Clipele petrecute intre viata si moarte l-au schimbat radical pe Brad. Cumpara un far pe fluviul Hudson, intentionand sa-l transforme intr-o pensiune, iar Bailey, fericita sa-l aiba din nou alaturi, ii acorda tot sprijinul. Farul este superb, insa dificultatile – renovarea, transportul proviziilor cu barca, relatiile complicate cu localnicii si oaspetii – sunt enorme. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, Bailey descopera existenta unui secret din trecutul lui Brad care o face sa se indoiasca de sotul ei, de casnicia ei si de cat de departe poate merge ca sa le pastreze….

Cartea Totul pentru tine PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.