Home Carti PDF Totul despre Windows Vista

[PDF] Totul despre Windows Vista

Coperta Carte Totul despre Windows Vista

Iti doresti sa citesti cartea Totul despre Windows Vista publicata de Rosetti International? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Totul despre Windows Vista

Editura: Rosetti International

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cu Windows Vista si cu acest ghid usor de folosit, dezvoltati-va experienta in utilizarea calculatorului. Totul despre Windows Vista va arata cum sa beneficiati la maximum de toate caracteristicile performante si amuzante ale acestui sistem de operare nou si revolutionar. Invatati sa particularizati parametrii sistemului, sa conectati calculatorul la Internet, sa configurati o retea la domiciliu, sa va securizati sistemul si sa conectati la calculator dispozitive periferice. Veti descoperi cum sa profitati de toate posibilitatile de divertisment: jocuri, muzica, fotografii digitale, secvente video si multe altele. 1. Gestionarea componentelor, a programelor, a dosarelor si a fisierelor2. Instalarea componentelor hardware si software3. Utilizarea imprimantelor, a scanerelor si a camerelor digitale4. Conectarea la Internet5. Configurarea si gestionarea unei retele la domiciliu6. Asigurarea securitatii cu Windows Firewall si cu Windows Defender7. Utilizarea jocurilor la un PC sau on-line8. Redarea si inregistrarea pieselor muzicale cu Windows Media Player9. Crearea propriilor filme cu Windows Movie Maker10. Organizarea si tiparirea fotografiilor digitale11. Optimizarea, gestionarea si depanarea sistemului Windows Vista…

Cartea Totul despre Windows Vista PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.